• Up Next Za decu: zašto je važno da se nosi maska i pravilno peru ruke?
  • Up Next Nekoliko saveta da se osećaš bolje
  • Up Next 7 jednostavnih koraka kako da sprečite širenje korona virusa i...
  • Up Next Pravila ponašanja u školi tokom trajanja epidemije COVID-19
  • Up Next WHO Skola Cut V2
Školska Facebook stranica Erasmus + projekta Soul of Science - SOS https://www.facebook.com/erasmuspluska229project      
Category: Aktivnosti 2021-02-16 22:01:17
U periodu od ponedeljka, 18. do petka 22. novembra, na redovnim časovima informatike, održaće se sedmo po redu Međunarodno takmičenje iz informatičke i računarske pismenosti "Dabar".
Category: Aktivnosti 2019-11-19 16:05:48

 

Pozdravna reč

Сродна слика

Poštovani roditelji, deco i kolege,
velika je čast i privilegija biti deo ove školske porodice, porodice OŠ "Miloje Čiplić"!


Kroz OŠ "Miloje Čiplić" prošlo je na hiljade đaka koji su danas vredni i uspešni članovi  društva, a mi, njihovi učitelji i nastavnici, se radujemo svim njihovim nagradama i uspesima.

Ponosni smo na toplu dobrodošlicu koju škola pruža učenicima, roditeljima i svima onima koji su zainteresovani za naš rad i uspehe. U školi negujemo zdrave odnose kroz druženje i kreativan timski  rad. Učenici, nastavnici i svi zaposleni svakodnevno su pred novim i drugačijim izazovima, koje uspešno rešavamo stvarajući atmosferu za srećan rast i razvoj deteta, podsticanje i razvijanje dobrih navika,  učenje ne samo konkretnog gradiva već i usvajanje zdravog pogleda na svet i ljude oko sebe.

Biti deo ovog kolektiva i učenik ove škole velika je čast i privilegija, koji nas je vodio kroz uspehe svih ovih godina, bio uvek jedan jedini, a to je: Uspeh učenika je naš uspeh.