• Up Next Za decu: zašto je važno da se nosi maska i pravilno peru ruke?
  • Up Next Nekoliko saveta da se osećaš bolje
  • Up Next 7 jednostavnih koraka kako da sprečite širenje korona virusa i...
  • Up Next Pravila ponašanja u školi tokom trajanja epidemije COVID-19
  • Up Next WHO Skola Cut V2
Školska Facebook stranica Erasmus + projekta Soul of Science - SOS https://www.facebook.com/erasmuspluska229project      
Category: Aktivnosti 2021-02-16 22:01:17
U periodu od ponedeljka, 18. do petka 22. novembra, na redovnim časovima informatike, održaće se sedmo po redu Međunarodno takmičenje iz informatičke i računarske pismenosti "Dabar".
Category: Aktivnosti 2019-11-19 16:05:48

Резултат слика за Oš Miloje Čiplić Monografija

Monografija OŠ "Milje Čiplić" objavljena je 2010. godine. Te godine je škola proslavljala svoj stoti rođendan. Taj jubilej je bio veoma važan za sve nas, jer je Monografija ugledala svetlost dana baš na proslavu jubileja stogodišnjice. Štampanje ove publikacije omogućili su Pokrajinski sekreterijat za obrazovanje  i kulturu i Lokalna samouprava Novi Bečej.

Kako bismo na najverniji način približili važnost izdavanja Monografije OŠ "Miloje Čiplić"  podelićemo sa Vama reči istaknutog istoričara i književnika Milana Micića "Monografija OŠ "Miloje Čiplić" u Novom Bečeju pisana je tako sa jednom otmenom i plemenitom namerom da se prikaže jedan obrazovni i vaspitni kontinuitet na prostoru jednog banatskog, potiskog gradića, ali i da se poput fotografije zaustavi i prikaže njen savremen trenutak i u njemu iznese pred lice svojih sadašnjih i bivših učenika i nastavnika njen sadašnji lik. Monografija škole tako postaje i slika prošlih vremena , ali i presek njenog sadašnjeg trajanja a njeno čitanje sve Novobečejce i one ljude kojima je ova varošica na srcu može da učini plemenitijim, lepšim i boljim". 

Резултат слика за Oš Miloje Čiplić Monografija